Sütik elfogadása

Silk-expert Pro 5 PL5237 IPL-készülék 4 kiegészítővel: széles fej, precíziós fej, Venus Extra Smooth borotva, prémium neszesszer.

rating-staricon
(1)5 / 5100% recommended
  • Biztonságos IPL női és férfi szőrtelenítő eszköz: a Skin Health Alliance klinikai és bőrgyógyászati tesztelésével és jóváhagyásával
  • Intelligens szőrtelenítő eszköz: A SensoAdapt bőrtónus-érzékelő automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónusához
  • Széles fejjel és precíziós fejjel a nagyobb és keskenyebb testfelületek hatékony kezeléséhez
  • Kompakt kialakítás: 15%-kal kisebb, 25%-kal könnyebb az előző generációhoz képest. 400 000 villanás garantálja a és látványos szőrtelenítést

Braun Silk-expert Pro 5

A SensoAdapt technológiának³
A bőrtónus a test különböző részein eltérhet, ezért a SensoAdapt érzékelő (UV-védelemmel) folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és hozzáigazítja a villanásokat.

³A Cyden technológiájával

A Skin Health Alliance ajánlásával

A Skin Health Alliance ajánlásával

A Skin Health Alliance, bőrgyógyászok és tudósok együttműködésével dermatológiailag elfogadottnak és biztonságosnak minősítette⁴.

⁴JUL07 - Skin Health Alliance Regional Annual License, 2021

Hatékony teljes testfelületi szőrtelenítés

Hatékony teljes testfelületi szőrtelenítés

Pontos és alapos a test minden területén. Az IPL-készülékhez tartozó precíziós feltét a kisebb és érzékenyebb testfelületekhez, pl. archoz és bikinivonalhoz, a széles feltét pedig a nagyobb felületekhez, pl. mellkashoz vagy lábhoz használható.

Biztonságos és hatékony

Biztonságos és hatékony

Az IPL-eszköz folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitás szintjét a biztonság és a hatékonyság tökéletes egyensúlyának biztosítása érdekében.

Tudja meg, hogy az IPL-eszköz megfelel-e Önnek

Tudja meg, hogy az IPL-eszköz megfelel-e Önnek

A világos és közepes tónusú, természetes szőkétől egészen a sötétbarna, sőt akár fekete szőrzetű bőrön is hatékony. A IPL-eszköz a legkevésbé hatékony nagyon szőke, vörös, szürke vagy fehér szőrzeten, ahol kevesebb a melanin a fény elnyelésére.

10 intenzitási mód

10 intenzitási mód

A IPL-eszköz 10 intenzitási szintje biztosítja azt, hogy a fényerősség megfeleljen a felhasználó bőrtónusának. Optimális hatékonyság és professzionális, szalon szintű biztonság otthon.

Szőrtelenítés pillanatok alatt

Szőrtelenítés pillanatok alatt

A folyamatos, nagy sebességű villanások egyszerű, hatékony kezelést tesznek lehetővé.

Szőrritkítás és teljesítmény

Látható szőrritkulás otthoni használatra

IPL-eszköz akár 400 000 villanással: a test és az arc szőrtelenítéséhez – akár 22 éven át használható lámpacsere nélkül.

3 kímélő üzemmód

3 kímélő üzemmód

Normál, kímélő és extra kímélő beállítás. Az érzékeny területek kezelésekor könnyedén csökkenthető a készülék teljesítménye.

A doboz tartalma

Silk-expert Pro 5

Silk-expert Pro 5

Precíziós fej

Precíziós fej

Széles fej

Széles fej

Venus Extra Smooth Swirl borotva

Venus Extra Smooth Swirl borotva

Átalakító tápkábellel és csatlakozóval

Átalakító tápkábellel és csatlakozóval

Mintás cipzáras neszesszer

Mintás cipzáras neszesszer

Értékelések és vélemények

Ez a terület lehetővé teszi az Önhöz hasonló fogyasztók számára véleményének és észrevételeik kifejezését. A Braun nem képviseli vagy szavatolja az itt tett állítások vagy termékigények pontosságát, és nem szűri az ebben a szakaszban kifejtett véleményeket sem.

rating-staricon
(1)5/5

DAdri22

Vásárlás helye:Budapest
rating-staricon

5 July, 2021

Egyszerűen imádom!!

Nagyon tetszik a design és kialakítás, nagyon könnyű és könnyű kezelni is! Aki nem ért hozzá, az is 1 perc alatt megtanulja. A diagnosztika nagyon gyors és a villantások között sem kell várni. Az eddigi IPL szőrtelenítők közül a kedvencem, ajánlom mindenkinek, aki ápolt megjelenésre vágyik ❤️

Igen, ajánlom ezt a terméket.

Hasznos volt ez az információ?|

1Hasznosnak találtam ezt az értékelést.