Sütik elfogadása

Silk-expert Pro 5 PL5223 IPL-készülék 4 kiegészítővel: széles fej, precíziós fej, Venus Extra Smooth borotva, neszesszer.

  • A legbiztonságosabb és leggyorsabb: a világ leghatékonyabb IPL-készüléke¹. Látványos és tartós szőrritkulás elérése otthon – 4 hét alatt².
  • Biztonságos IPL női és férfi szőrtelenítő eszköz: a Skin Health Alliance klinikai és bőrgyógyászati tesztelésével és jóváhagyásával
  • Intelligens szőrtelenítő eszköz: A SensoAdapt bőrtónus-érzékelő automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónusához
  • Széles fejjel és precíziós fejjel a nagyobb és keskenyebb testfelületek hatékony kezeléséhez
  • Kompakt kialakítás: 15%-kal kisebb, 25%-kal könnyebb az előző generációhoz képest. 400 000 villanás garantálja a tartós és látványos szőrtelenítést

    ¹A hatékonysági adatok a kezelőablak méretén, a sebességen és az energiahasználaton alapulnak. A Cyden biztonsági technológiájával
    ²A javasolt rutin szerinti használat esetén az eredmények személyenként eltérőek lehetnek

Braun Silk-expert Pro 5

A SensoAdapt technológiának³ köszönhetően a legbiztonságosabb IPL-készülék³
A bőrtónus a test különböző részein eltérhet, ezért a SensoAdapt érzékelő (UV-védelemmel) folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és hozzáigazítja a villanásokat, hogy biztonságos és hatékony módon nyújtson tartós és látványos szőrtelenítést.

³A Cyden technológiájával

A Skin Health Alliance ajánlásával

A Skin Health Alliance ajánlásával

A Skin Health Alliance, bőrgyógyászok és tudósok együttműködésével dermatológiailag elfogadottnak és biztonságosnak minősítette⁴.

⁴JUL07 - Skin Health Alliance Regional Annual License, 2021

Hatékony teljes testfelületi szőrtelenítés

Hatékony teljes testfelületi szőrtelenítés

Pontos és alapos a test minden területén. Az IPL-készülékhez tartozó precíziós feltét a kisebb és érzékenyebb testfelületekhez, pl. archoz és bikinivonalhoz, a széles feltét pedig a nagyobb felületekhez, pl. mellkashoz vagy lábhoz használható.

Biztonságos és hatékony

Biztonságos és hatékony

A tartós és látványos szőrtelenítés még soha nem volt ennyire biztonságos és hatékony. Az IPL-eszköz folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitás szintjét a biztonság és a hatékonyság tökéletes egyensúlyának biztosítása érdekében.

Szőrmentesség 4 héten belül

Szőrmentesség 4 héten belül

Klinikailag tesztelt – látványos szőrritkulás akár 4 hét alatt. Használja az eszközt hetente egyszer 1 hónapon keresztül a látható eredmény, a tartósan sima bőr elérése céljából.

Tudja meg, hogy az IPL-eszköz megfelel-e Önnek

Tudja meg, hogy az IPL-eszköz megfelel-e Önnek

A világos és közepes tónusú, természetes szőkétől egészen a sötétbarna, sőt akár fekete szőrzetű bőrön is hatékony. A IPL-eszköz a legkevésbé hatékony nagyon szőke, vörös, szürke vagy fehér szőrzeten, ahol kevesebb a melanin a fény elnyelésére.

10 intenzitási mód

10 intenzitási mód

A IPL-eszköz 10 intenzitási szintje biztosítja azt, hogy a fényerősség megfeleljen a felhasználó bőrtónusának. Optimális hatékonyság és professzionális, szalon szintű biztonság otthon.

Szőrtelenítés pillanatok alatt

Szőrtelenítés pillanatok alatt

A Silk-expert Pro 5 a piacon kapható leggyorsabb IPL-készülék – percenként akár 125 villanást bocsát ki. A folyamatos, nagy sebességű villanások egyszerű, hatékony kezelést tesznek lehetővé.

Szőrritkítás és tartós teljesítmény

Szőrritkítás és tartós teljesítmény

IPL-eszköz akár 400 000 villanással: a test és az arc szőrtelenítéséhez – akár 22 éven át használható lámpacsere nélkül.

3 kímélő üzemmód

3 kímélő üzemmód

Normál, kímélő és extra kímélő beállítás. Az érzékeny területek kezelésekor könnyedén csökkenthető a készülék teljesítménye.

A doboz tartalma

Silk-expert Pro 5

Silk-expert Pro 5

Precíziós fej

Precíziós fej

Széles fej

Széles fej

Venus Extra Smooth Swirl borotva

Venus Extra Smooth Swirl borotva

Átalakító tápkábellel és csatlakozóval

Átalakító tápkábellel és csatlakozóval

Cipzáras neszesszer

Cipzáras neszesszer

Értékelések és vélemények

Ez a terület lehetővé teszi az Önhöz hasonló fogyasztók számára véleményének és észrevételeik kifejezését. A Braun nem képviseli vagy szavatolja az itt tett állítások vagy termékigények pontosságát, és nem szűri az ebben a szakaszban kifejtett véleményeket sem.