Silk-expert Pro 5 PL5129 IPL-készülék 4 kiegészítővel: precíziós fej, mini arcborotva, Venus Extra Smooth borotva, neszesszer.

  • Biztonságos IPL női és férfi szőrtelenítő eszköz: a Skin Health Alliance klinikai és bőrgyógyászati tesztelésével és jóváhagyásával

  • Intelligens szőrtelenítő eszköz: A SensoAdapt bőrtónus-érzékelő automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónusához

  • Teljes körű kezelés: tartalmazza a mini arcborotvát és a Venus borotvát a gyengébb szőrszálaknak az IPL-kezelés előtti eltávolításához

  • Kompakt kialakítás: 15%-kal kisebb, 25%-kal könnyebb az előző generációhoz képest. 400 000 villanás.

  • Regisztrálja termékét, és 5 év garanciát kap.

Braun Silk-expert Pro 5

A SensoAdapt technológiának³
A bőrtónus a test különböző részein eltérhet, ezért a SensoAdapt érzékelő (UV-védelemmel) folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és hozzáigazítja a villanásokat.

³A Cyden technológiájával

Braun Silk·expert Pro 5
A Skin Health Alliance ajánlásával

A Skin Health Alliance ajánlásával

A Skin Health Alliance, bőrgyógyászok és tudósok együttműködésével dermatológiailag elfogadottnak és biztonságosnak minősítette⁴.

⁴JUL07 - Skin Health Alliance Regional Annual License, 2021

Biztonságos és hatékony

Alapos szőrtelenítés

Pontos és alapos a test minden területén. Az IPL-készülékhez tartozó precíziós feltét lehetővé teszi, hogy olyan kisebb vagy kényesebb területeket is kezelhessen, mint az arc vagy a bikinivonal.

Teljes körű test- és arckezelés

Teljes körű test- és arckezelés

Készítse elő bőrét borotválkozással minden IPL-kezelés előtt. Használja a mini arcborotvát a gyenge szőrszálak arcról történő eltávolításához, vagy a Venus borotvát a testszőrzet eltávolításához a Braun Silk·expert Pro 5 használata előtt.

Ön is használhatja az IPL-készüléket?

Ön is használhatja az IPL-készüléket?

A Braun IPL számos különféle bőrtónushoz használható, a világostól a közepesen sötétig, illetve a természetes szőkétől egészen a sötétbarna vagy fekete szőrszálakig. Az IPL-technológia kevésbé eredményes a világos szőke, vörös, őszülő vagy ősz szőrszálak esetében, mivel ezekben kevesebb a fényt elnyelő melanin mennyisége.

10 intenzitási mód

10 intenzitási mód

A IPL-eszköz 10 intenzitási szintje biztosítja azt, hogy a fényerősség megfeleljen a felhasználó bőrtónusának. Optimális hatékonyság és professzionális, szalon szintű biztonság otthon.

Szőrtelenítés pillanatok alatt

Szőrtelenítés pillanatok alatt

A folyamatos, nagy sebességű villanások egyszerű, hatékony kezelést tesznek lehetővé.

Szőrritkítás és teljesítmény

Látható szőrritkulás otthoni használatra

IPL-eszköz akár 400 000 villanással: a test és az arc szőrtelenítéséhez – akár 22 éven át használható lámpacsere nélkül.

3 kímélő üzemmód

3 kímélő üzemmód

Normál, kímélő és extra kímélő beállítás. Az érzékeny területek kezelésekor könnyedén csökkenthető a készülék teljesítménye.

A doboz tartalma

expand and collapse icon

Értékelések és vélemények

Sütik elfogadása