Sütik elfogadása

Silk-expert Pro 5 PL5115 IPL-készülék 3 kiegészítővel: széles fej, Gillette Body borotva, neszesszer.

  • A legbiztonságosabb és leggyorsabb: a világ leghatékonyabb IPL-készüléke¹. Látványos és tartós szőrritkulás elérése otthon – 4 hét alatt².
  • Biztonságos IPL női és férfi szőrtelenítő eszköz: a Skin Health Alliance klinikai és bőrgyógyászati tesztelésével és jóváhagyásával
  • Intelligens szőrtelenítő eszköz: A SensoAdapt bőrtónus-érzékelő automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónusához
  • Teljes körű kezelés: tartalmazza a mini arcborotvát és a Venus borotvát a gyengébb szőrszálaknak az IPL-kezelés előtti eltávolításához
  • Kompakt kialakítás: 15%-kal kisebb, 25%-kal könnyebb az előző generációhoz képest. 400 000 villanás garantálja a tartós és látványos szőrtelenítést

    ¹A hatékonysági adatok a kezelőablak méretén, a sebességen és az energiahasználaton alapulnak. A Cyden biztonsági technológiájával
    ²A javasolt rutin szerinti használat esetén az eredmények személyenként eltérőek lehetnek

Braun Silk-expert Pro 5

A SensoAdapt technológiának³ köszönhetően a legbiztonságosabb IPL-készülék
A bőrtónus a test különböző részein eltérhet, ezért a SensoAdapt érzékelő (UV-védelemmel) folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és hozzáigazítja a villanásokat, hogy biztonságos és hatékony módon nyújtson tartós és látványos szőrtelenítést.

³A Cyden technológiájával

A Skin Health Alliance ajánlásával

A Skin Health Alliance ajánlásával

A Skin Health Alliance, bőrgyógyászok és tudósok együttműködésével dermatológiailag elfogadottnak és biztonságosnak minősítette⁴.

⁴JUL07 - Skin Health Alliance Regional Annual License, 2021

Hatékony teljes testfelületi szőrtelenítés

Hatékony teljes testfelületi szőrtelenítés

Pontos és alapos a test minden területén. Az IPL-készülékhez tartozó precíziós feltét a kisebb és érzékenyebb testfelületekhez, pl. archoz és bikinivonalhoz, a széles feltét pedig a nagyobb felületekhez, pl. mellkashoz vagy lábhoz használható.

Biztonságos és hatékony

Biztonságos és hatékony

A tartós és látványos szőrtelenítés még soha nem volt ennyire biztonságos és hatékony. Az IPL-eszköz folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitás szintjét a biztonság és a hatékonyság tökéletes egyensúlyának biztosítása érdekében.

Szőrmentesség 4 héten belül

Szőrmentesség 4 héten belül

Klinikailag tesztelt – látványos szőrritkulás akár 4 hét alatt. Használja az eszközt hetente egyszer 1 hónapon keresztül a látható eredmény, a tartósan sima bőr elérése céljából.

Tudja meg, hogy az IPL-eszköz megfelel-e Önnek

Tudja meg, hogy az IPL-eszköz megfelel-e Önnek

A világos és közepes tónusú, természetes szőkétől egészen a sötétbarna, sőt akár fekete szőrzetű bőrön is hatékony. A IPL-eszköz a legkevésbé hatékony nagyon szőke, vörös, szürke vagy fehér szőrzeten, ahol kevesebb a melanin a fény elnyelésére.

10 intensity modes

10 intenzitási mód

A IPL-eszköz 10 intenzitási szintje biztosítja azt, hogy a fényerősség megfeleljen a felhasználó bőrtónusának. Optimális hatékonyság és professzionális, szalon szintű biztonság otthon.

Szőrtelenítés pillanatok alatt

Szőrtelenítés pillanatok alatt

A Silk-expert Pro 5 a piacon kapható leggyorsabb IPL-készülék – percenként akár 125 villanást bocsát ki. A folyamatos, nagy sebességű villanások egyszerű, hatékony kezelést tesznek lehetővé.

Szőrritkítás és tartós teljesítmény

Szőrritkítás és tartós teljesítmény

IPL-eszköz akár 400 000 villanással: a test és az arc szőrtelenítéséhez – akár 22 éven át használható lámpacsere nélkül.

3 kímélő üzemmód

3 kímélő üzemmód

Normál, kímélő és extra kímélő beállítás. Az érzékeny területek kezelésekor könnyedén csökkenthető a készülék teljesítménye.

A doboz tartalma

Silk-expert Pro 5 IPL

Silk-expert Pro 5

Széles fej

Széles fej

Gillette Body borotva

Gillette Body borotva

Átalakító tápkábellel és csatlakozóval

Átalakító tápkábellel és csatlakozóval

Cipzáras neszesszer

Úti tok

Értékelések és vélemények

Ez a terület lehetővé teszi az Önhöz hasonló fogyasztók számára véleményének és észrevételeik kifejezését. A Braun nem képviseli vagy szavatolja az itt tett állítások vagy termékigények pontosságát, és nem szűri az ebben a szakaszban kifejtett véleményeket sem.