Silk-expert Pro 3 PL3230 IPL 3 kiegészítővel: széles fej, precíziós fej, cipzáras tasak

  • Permanent visible hair reduction in just 3 months¹. Fast, precise & gentle on skin.

  • Optimal power for every body part with SkinPro (SensoAdapt™)—that automatically and continuously adapts to your skin tone.

  • Flashes up to 100 times per minute for an effortless treatment with fewer missed spots.

  • Gentle on skin thanks to a sensitive mode that reduce light intensity for a gentler treatment in sensitive areas like the face, armpit or bikini areas.

  • Multiple heads for head-to-toe treatment. Standard head for armpits & lower legs, wide head for upper leg, chest or back, and a precision head for face & bikini areas.

Silk-expert Pro 3

Hosszantartó és látványos szőrritkulás.

Gyors, precíz és kíméletes.

Braun Silk-expert Pro 3
Tartósan sima bőr a SkinPro (SensoAdapt™) technológiának köszönhetően²

Tartósan sima bőr a SkinPro (SensoAdapt™) technológiának köszönhetően²

A bőrtónus változó a test különböző területein, így a SkinPro (SensoAdapt™) érzékelő (UV-szűrővel) folyamatosan elemzi a bőrt, és automatikusan a különböző testrészekhez igazítja a villanások intenzitását.

Hatékony és kíméletes

Hatékony és kíméletes

A SkinPro (SensoAdapt™) érzékelő másodpercenként 80-szor ellenőrzi a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitást, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a gyors eredmény és a bőrkímélő hatás között.

Bőre jó kezekben van

Bőre jó kezekben van

A SkinPro (SensoAdapt™) technológiának és a beépített UV-szűrőnek köszönhetően kényelmesen és gyakorlatilag fájdalommentesen használhatja otthonában az IPL-készüléket. A lézeres szőrtelenítés alternatívája.

Hosszantartóan sima bőr, tetőtől talpig

Hosszantartóan sima bőr, tetőtől talpig

A test minden részén precíz és alapos Silk·expert Pro 3 készülékhez precíziós feltét is tartozik, amely megkönnyíti a kisebb és pontosságot igénylő területek kezelését, a széles fej pedig a comb, a mellkas vagy a hát kezeléséhez ajánlott.

Sima bőr még a kényes területeken is

Sima bőr még a kényes területeken is

Az érzékeny bőrhöz tervezett üzemmód egyetlen gombnyomásra szabályozza a fény intenzitását, így az érzékeny és kényes területeken is hosszantartóan simává varázsolja a bőrt. Kezdő felhasználók számára is ideális.

Kevesebb kihagyott terület

Kevesebb kihagyott terület

A Silk-expert Pro 3 az egyik leggyorsabb IPL készülék a piacon³ – akár 0,6 villanással másodpercenként. A folyamatos, nagy sebességű villanásokkal könnyedén siklik a készülék, és kevesebb lesz a kihagyott terület.

3 intenzitási szint

3 intenzitási szint

3 intenzitási szint biztosítja, hogy a fényerősség megfeleljen a felhasználó bőrtónusának.

Tartós kialakítás

Tartós kialakítás

A Silk-expert Pro 3 nagyjából 16 évig működik, és akár 300 000 villanást képes kibocsátani – mindezt anélkül, hogy lámpát kellene cserélni a készülékben³.

Ön is használhatja az IPL-készüléket?

Ön is használhatja az IPL-készüléket?

A Braun IPL számos különféle bőrtónushoz használható, a világostól a közepesen sötétig, illetve a természetes szőkétől egészen a sötétbarna vagy fekete szőrszálakig. Az IPL-technológia kevésbé eredményes a világos szőke, vörös, őszülő vagy ősz szőrszálak esetében, mivel ezekben kevesebb a fényt elnyelő melanin mennyisége.

¹A javasolt kezelési program szerint történő használat esetén az eredmény személyenként eltérő lehet.
²A Cyden technológiájával.
³Ez nem a készülék élettartamára vonatkozó garancia.

A doboz tartalma

expand and collapse icon