Silk-expert Pro 3 PL3121 IPL 3 kiegészítővel: precíziós fej, Venus borotva, cipzáras tasak

  • Sima bőr 1 éven át. Látható eredmény mindössze 4 hét alatt¹.

  • Optimális teljesítmény minden testrészen a SkinPro (SensoAdapt™) érzékelővel, – mely automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónushoz.

  • Percenként akár 100-szor is felvillan a kevesebb kihagyott területtel járó, könnyed kezelés érdekében.

  • Az érzékeny üzemmód csökkenti a fény intenzitását, így kíméli a bőrt és gyengédebb kezelést biztosít az érzékeny területeken, például az arcon, a hónaljban vagy a bikinivonalon.

  • Többféle fejjel, hogy minden testrészen használható legyen. Normál fej a hónaljra és a lábszárra, valamint precíziós fej az arcra és a bikinivonalra.

Silk-expert Pro 3

Sima bőr 1 éven át, otthoni kezeléssel.¹

Gyors, precíz és kíméletes.

Braun Silk-expert Pro 3
Tartósan sima bőr a SkinPro (SensoAdapt™) technológiának köszönhetően²

Sima bőr 1 éven át¹ SkinPro (SensoAdapt™) technológiának köszönhetően²

A bőrtónus változó a test különböző területein, így a SkinPro (SensoAdapt™) érzékelő (UV-szűrővel) folyamatosan elemzi a bőrt, és automatikusan a különböző testrészekhez igazítja a villanások intenzitását.

Hatékony és kíméletes

Hatékony és kíméletes

A SkinPro (SensoAdapt™) érzékelő másodpercenként 80-szor ellenőrzi a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitást, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a gyors eredmény és a bőrkímélő hatás között.

Bőre jó kezekben van

Bőre jó kezekben van

A SkinPro (SensoAdapt™) technológiának és a beépített UV-szűrőnek köszönhetően kényelmesen és gyakorlatilag fájdalommentesen használhatja otthonában az IPL-készüléket. A lézeres szőrtelenítés alternatívája.

Sima bőr 1 éven át, tetőtől talpig

Sima bőr 1 éven át.¹

A precíz és alapos Silk·expert Pro 3 készülékhez precíziós fej is tartozik, amely megkönnyíti a kisebb és pontosságot igénylő területek kezelését.

Sima bőr még a kényes területeken is

Sima bőr még a kényes területeken is

Az érzékeny bőrhöz tervezett üzemmód egyetlen gombnyomásra szabályozza a fény intenzitását, így az érzékeny és kényes területeken is hosszantartóan simává varázsolja a bőrt. Kezdő felhasználók számára is ideális.

Kevesebb kihagyott terület

Kevesebb kihagyott terület

A Silk-expert Pro 3 az egyik leggyorsabb IPL készülék a piacon³ – akár 0,6 villanással másodpercenként. A folyamatos, nagy sebességű villanásokkal könnyedén siklik a készülék, és kevesebb lesz a kihagyott terület.

3 intenzitási szint

3 intenzitási szint

3 intenzitási szint biztosítja, hogy a fényerősség megfeleljen a felhasználó bőrtónusának.

Tartós kialakítás

Tartós kialakítás

A Silk-expert Pro 3 nagyjából 16 évig működik, és akár 300 000 villanást képes kibocsátani – mindezt anélkül, hogy lámpát kellene cserélni a készülékben³.

Ön is használhatja az IPL-készüléket?

Ön is használhatja az IPL-készüléket?

A Braun IPL számos különféle bőrtónushoz használható, a világostól a közepesen sötétig, illetve a természetes szőkétől egészen a sötétbarna vagy fekete szőrszálakig. Az IPL-technológia kevésbé eredményes a világos szőke, vörös, őszülő vagy ősz szőrszálak esetében, mivel ezekben kevesebb a fényt elnyelő melanin mennyisége.

¹A kezelési terv betartása esetén. Az eredmények személyenként eltérhetnek.
²A Cyden technológiájával.
³Ez nem a készülék élettartamára vonatkozó garancia.

A doboz tartalma

expand and collapse icon

Értékelések és vélemények

Sütik elfogadása