Silk-épil 9 Flex 9100 Beauty Set Wet & Dry epilátor 9 kiegészítővel, többek között a Braun FaceSpa készülékkel.

  • Könnyed: A világ első női epilátora teljesen rugalmas fejjel, az egyszerűbb szőrtelenítésért.

  • Bársonyos bőr: A MicroGrip csipesztechnológia (40 csipesz) akár hetekre simává varázsolja a bőrt, nem csupán napokra.

  • Kényelmes: Csúszásmentes, ergonomikus markolatának köszönhetően tökéletesen alkalmas a zuhany alatti epiláláshoz is.

  • Kevésbé fájdalmas: A SensoSmart™ technológia gondoskodik a megfelelő erősség alkalmazásáról, és a kényelem fokozása érdekében víz alatt is használható.

  • Sokoldalú: FaceSpa készüléket tartalmaz, amelynek tartozékai egy finom és egy erősebb tisztítókefe, valamint egy szépségszivacs.

  • Regisztrálja termékét, és 5 év garanciát kap.

Az Silk-épil 9 Flex

A világ első epilátora teljesen rugalmas fejjel.

Az új Silk-épil 9 Flex
Karcsú, ergonomikus markolat

Karcsú, ergonomikus markolat

A kialakítású, csúszásmentes markolat rendkívül hasznos a zuhany alatt, és könnyedebb, precízebb mozdulatokat tesz lehetővé – tökéletes a nehezen elérhető területek szőrtelenítéséhez.

Láthatóan egészséges bőr

Láthatóan egészséges bőr

Adja meg bőrének a megérdemelt törődést. A FaceSpa finom arctisztító keféje gyengéden eltávolítja az érzékeny bőrről a szennyeződéseket, és a kézi arctisztításnál 6-szor hatékonyabb.

Bársonyosan sima hónalj

Bársonyosan sima hónalj

Viselje magabiztosan kedvenc trikóját annak tudatában, hogy hónalja puha és sima. A rendkívül érzékeny területekhez a készlethez tartozékként járó borotvafej használatát javasoljuk.

Használja egész testén

Használja egész testén

Epilálja egész testét, és érje el a nehezen hozzáférhető helyeket is könnyedén, a rugalmas fej használatával. A MicroGrip technológia és a 40%-kal szélesebb fej egyetlen mozdulattal több szőrszálat távolít el a hatékonyabb epilálás érdekében.

Testradírozó kefe

Testradírozó kefe

Intsen búcsút az elhalt hámsejteknek, élvezze a természetes szépségű bőrt. Tartozéka egy bőrradírozó kefe, amely hatékonyabb a kézi bőrradírozásnál, és puhábbá, simábbá varázsolja a bőrt.

MicroGrip csipeszek

MicroGrip csipeszek

Széles, hosszú és mély csipeszeinek köszönhetően a Braun Silk-épil 9 még azokat a rövid szőrszálakat is precízen eltávolítja, amelyeket a gyanta nem képes.

Nyomásérzékelő

Nyomásérzékelő

A SensoSmart™ technológia útmutatást nyújt az epiláláshoz egy piros jelzőfénnyel, hogy mindig megfelelő erővel nyomja a készüléket a bőrre.

Wet & Dry

Wet & Dry

100%-ban vízálló, így epilálhat fürdés vagy zuhanyzás közben is. Az epilálás gyakorlatilag fájdalommentessé tehető gyakori vízben való használat esetén.

Borotválás és trimmelés

Borotválás és trimmelés

A borotvafej teljes értékű borotvává alakítja az epilátort, miközben a vágófeltéttel kedve szerint trimmelheti a szőrzetét.

A doboz tartalma

expand and collapse icon

Karbantartás

expand and collapse icon

Értékelések és vélemények

Sütik elfogadása