Új eszközök a sima bőr eléréséhez és a szőrtelenítéshez

Új eszközök a sima bőr eléréséhez és a szőrtelenítéshez

Az epilátorok új generációja

Az epilálás gyors fejlődésnek indult az utóbbi években. Az első eszközök még csak a nők napi szőrtelenítését tudták megoldani, míg a napjainkban kapható eszközöket már a kádban vagy zuhanyozás közben is lehet használni: mindez igazolja, hogy az epilátorok egyre sokoldalúbbak lettek! Az új eszközök, például a SensoSmart™ technológiával rendelkező Braun Silk-épil, újabb előrelépést jelent a #BeautyReady elvének megvalósítását segítő szépségápolási technológiák számára.

Volt már fájdalmas élménye valamelyik korábbi epiláló készülék használata közben?

Esetleg egy 10–15 éve vásárolt epilátor a „bűnös”? Vagy Ön esetleg még az édesanyja régi-régi készülékét használja? Miért mondana le épp most a sima bőr luxusáról? A Braun által alkalmazott technológiák rengeteget fejlődtek az elmúlt években, és a termékek teljességgel megújult technológiákkal rendelkeznek: vízállósággal, szélesebb fejjel, hogy meggyorsítsák a szőrtelenítést, masszázsgörgőkkel, hogy felkészítsék az érzékeny területeket, valamint billenőfejjel, amely követi a test íveit. Ez a szőrtelenítésről való gondolkodás merőben új módja.

A világ első okos epilátora: SensoSmart™ funkcióval, hogy elsőre is tökéletes legyen az eredmény.

A Braun új generációs epilátorai SensoSmart™ technológiával készülnek, így Ön szakértő módon irányíthatja őket.

Braun új generációs epilátorai SensoSmart™ technológiával

Az epilálást intelligens érzékelő irányítja, amely ügyel rá, hogy a készüléket megfelelő erővel nyomják a bőrre – és így egyetlen mozdulattal több szőrszálat is el lehessen távolítani. Túl erős nyomásra vörös fény gyullad fel, amely jelzi, hogy a hatékonyabb epilálás érdekében változtatni kell a fogáson.

Túl erős nyomás

Túl erős nyomás

Optimális nyomáserősség

Optimális nyomáserősség

Tippek és trükkök az epiláláshoz

A komfortérzet fokozása érdekében inkább este érdemes epilálni. Vegyen egy fürdőt vagy egy meleg zuhanyt, majd kezdje a lábával, és onnan térjen át a hónaljra és a bikinizónára – ezek a legérzékenyebb testfelületek, és az esetleges fájdalom alighanem itt lesz a legerősebb. Önnek kell rájönnie, hogy milyen sorrendben a legjobb végeznie a szőrtelenítést. Szánjon rá elég időt, lazuljon el, és használjon vízálló epilátort, hogy magával vihesse a vízbe.

Tippek és trükkök az epiláláshoz

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Tökéletesen sima bőr, tetőtől talpig.

Braun Silk-épil epilátorok

Braun Silk-épil epilátorok

Az epilálás segítségével akár 4 héten át élvezheti a sima bőrt.

Sütik elfogadása