A bőrradírozás
folyamata

A bőrradírozás folyamata

A Braun Silk-épil 9 SkinSpa egy epilátort egy bőrradírozó kefével kombinál, így a sima bőrhöz szükséges tökéletes kombinációt biztosítja.

A SkinSpa bőrradírozó kefe percenként 3000 mikrorezgéssel távolítja el az elhalt bőrsejteket, így 4-szer hatásosabb, mint a pusztán kézi dörzsölés.

1. lépés Válassza ki kedvenc illatú tusfürdőjét vagy testradírját.

2. lépés Ugorjon be a zuhany alá, vagy relaxáljon a kádban.

3. lépés Adjon magának néhány percet, hogy lazítson, és hogy pórusai megnyíljanak.

A bőrradírozás folyamata

4. lépés Radírozza bőrét a Silk-épil 9 SkinSpa tisztító kefével, a bokáktól a mellkas felé haladva.

5. lépés Ezután alkalmazzon gazdag hidratálót a selymesen sima befejezéshez.

A bőrradírozás folyamata

Hogyan kerülhetők el a benőtt szőrszálak.

A benőtt szőrszál olyan szőrszál, mely visszakunkorodik, és befelé folytatja a növekedést a tüsző irányában, fájdalmas kis dudort okozva. A benőtt szőrszálak gyakori oka a bőrhöz túl közeli borotválás. A benőtt szőrszálak elkerülése érdekében próbáljon meg rendszeresen bőrradírozást végezni - ez elősegíti az elhalt bőrsejtek eltávolítását, és "megtisztítja az utat", hogy szőrszálai természetes irányban nőhessenek. Heti egyszeri bőrradírozást javasolunk, és ideálisan az epilálást 2 nappal megelőzően.


Abi Aksoy híresség-esztéta és Dr. Benedetta Brazzini dermatológus által újratervezett Remove & Restore (eltávolítás és helyreállítás) szépségápolási rituálék

Remove & Restore (eltávolítás és helyreállítás) szépségápolási rituálék

Abi Aksoy híresség-esztéta és Dr. Benedetta Brazzini dermatológus, London híres Harley Street-i klinikáinak egyikéből, két kíméletes és valóban egyedi Remove & Restore „rituálét” készítettek. Szakértőink nem csupán kifejlesztették ezeket a fényűző szépségápolási rituálékat, de teljes szívvel támogatják is a Braun Silk-épil 9 SkinSpa által nyújtott, látványos eredményeket, és üdvözlik a nőknek nyújtott bőrápolás terén történő szemléletváltást.

Válasszon a kapkodós reggeli gyors szépségápolási rituálé és a nyugodtabb esti órák között. De bármelyiket is választja, mindkét szépségápolási rituálé érzékeket felkeltő élményt nyújt, ami elűzi a fáradtságot, és a Remove & Restore (eltávolít és helyreállít) tapinthatóan simább és láthatóan ragyogóbb bőrt biztosít - mindez a Braun Silk-épil 9 SkinSpa készüléknek köszönhetően.

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Tökéletesen sima bőr, tetőtől talpig.

Braun Silk-épil epilátorok

Braun Silk-épil epilátorok

Az epilálás segítségével akár 4 héten át élvezheti a sima bőrt.

Sütik elfogadása