Tartós megbízhatóság, napról napra. Akár 5 év jótállással.
indicator

Tartós megbízhatóság, napról napra.

Használatra tesztelve.

Braun

Tartós kialakítás, hosszú élettartam.

A Braunnál hiszünk abban, hogy a jó design egyszerű, hasznos és tartós.

A német szaktudás, a minőségi anyagok és a szigorú tartóssági vizsgálatok kombinációja azt jelenti, hogy prémium kategóriás termékeinket úgy terveztük, hogy éveken át minden nap kitartsanak.

Német tervezés

A tartósság a kiemelkedő tervezéssel és a precíz mérnöki munkával kezdődik.

Minőségi alapanyagok

Kiváló minőségű anyagok a kiemelkedő élettartam és teljesítmény szolgálatában.

Tartóssági teszt

A Braun minőségi termékeit szigorú körülmények között tesztelik, hogy biztosítsák hosszú élettartamukat.

Használatra tesztelve.


A tesztek során a szakemberek a termékeket vízbe merítik, lehűtik, felmelegítik, leejtik, vizsgálják rázkódásra és több ezerszer megnyomják a gombokat, hogy szimulálják az éveken át tartó használatot: borotválást, trimmelést vagy epilálást.

A termékekkel kapcsolatos vállalati megközelítés kulcseleme a tartósság: az ügyfelek így biztosak lehetnek benne, hogy a Braun-készülékeket hosszú élettartamra tervezték. Napról napra. Évről évre.

Strapabírásra tesztelve
Az erre kifejlesztett laboratóriumokban a vállalat szakemberei szigorú körülmények között szimulálják az évekig tartó használatot, hogy biztosak lehessenek abban, a Braun termékek hosszú élettartammal bírnak majd.

A vízállóság tesztelése
A minőségi Braun borotvákat és epilátorokat úgy alkották meg, hogy akár 24 órát is kibírjanak víz alatt a működőképesség csökkenése nélkül.

Nyugalomra tesztelve
A Braun borotvákat az ejtésteszt során 1,5 méterről ejtik le, hogy meggyőződjenek róla, hogy a becsapódás után is megfelelően működnek.

Tesztelve extrém körülmények között
A Braun borotvák és epilátorok több, egymást követő ciklus esetén is ellenállnak a szélsőséges hőmérsékletnek, -20 °C és +80 °C között.

Teljesítményre tesztelve
Nedves vagy száraz bőrön, habbal vagy hab nélkül, egy Braun borotva évekig képes kiemelkedő hatékonyságot nyújtani, minden mozdulatnál.

Évekig tartó villogás
A Braun prémium IPL készülékeit úgy tervezték, hogy akár 400 000 villanásra is képesek legyenek, ami megegyezik 22 évnyi teljes test kezeléssel*.

*Csak illusztrációs célt szolgál. Nem tekinthető garantált ígéretnek.

Az ajándék, ami valóban tartós

Tartós megbízhatóság, napról napra. Használatra tesztelve.

Sütik elfogadása