Hogyan érheti el a legalaposabb, bőrközeli borotválkozást

Hogyan érheti el a legalaposabb, bőrközeli borotválkozást

Hogyan érheti el a legalaposabb, bőrközeli borotválkozást

Tudta?

Amikor körkéses vagy kézi borotváról vált át, legalább egy hónapig tarthat, míg bőre alkalmazkodik az új borotválkozási módhoz. Olyan, mint a hajválaszték: eltart egy ideig, amíg az oldalsó választékot középsőre tudja váltani. Tehát, hagyjon időt.

1. lépés

Ellenőrizze, hogy borotvája töltve van és készen áll.

2. lépés

Próbáljon meg arcmosás előtt borotválkozni, mivel a bőr mosakodás után kismértékben felpuhul.

3. lépés

Néhány borotválkozás nélküli nap elteltével, például hétvégéken, nyírja rövidre a szakállát/borostáját a borotválkozás előtt.

4. lépés

Most kapcsolja be a Braun borotvát. Szabad kezével feszítse ki a bőrét, mielőtt a különösen érzékeny területeket borotválná, vagy ott, ahol a bőrhöz közel kell borotválni. Ez gyengéd siklást biztosít a bőrön.

5. lépés

Tartsa a borotvát a bőrére merőlegesen (90°-os szögben), és borotváljon a szakáll növekedési irányával ellentétesen. Ne feledje, ha el tudja kerülni azt, hogy újra végigmenjen ugyanazon a területen, akkor megnő az esélye annak, hogy elkerüli a bőr irritációját.

6. lépés

Gyakoroljon egyenletes nyomást a lehető legjobb borotválkozás érdekében. Nem szükséges olyan erősen nyomnia, mint a kézi borotvánál.

7. lépés

Tisztítsa borotváját rendszeresen. A modelltől függően használni tudja a Braun tisztítóközpontot, mely egy gombnyomásra automatikusan tisztítja és keni a borotvát.

Végül,

javasoljuk, hogy 18 havonta cserélje ki a vágó alkatrészeket, mivel kopó alkatrészek. Igyekezzen nem túl erős és egyenletes nyomást gyakorolni!