Tudja, hogy imádni fogja.

Tudja, hogy imádni fogja.
A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd.
Tökéletes borotválkozás Önnek. Leginnovatívabb Sonic technológiánk.
Maximális teljesítmény. A bőr maximális kényelme
Arckövető borotválás, sima bőr. Gyorsabban, mint korábban bármikor.
A világ első aktív hűsítő technológiával rendelkező borotvája
Borotvahabbal együtt is használható. A felülmúlhatatlanul bőrközeli, sima érzéshez.
Maximális pontosság, élethosszig tartóan éles kések.
Borotvál, trimmel, formáz – mindezt egyben.

Ez kell a férfinak

A férfiak kortól függetlenül jól akarnak kinézni, és jól akarják érezni magukat. Hadd hozzák ki magukból a legtöbbet otthon, a munkában, az egyetemen vagy az iskolában! Ezért kerülnek az elektromos borotvák évről évre több millió férfi kívánságlistájára. Ajándékozzon borotvát szeretteinek, például a férjének vagy a fiának. A megajándékozott szívből örülni fog neki, és hosszú évekig minden reggele könnyen indul.

Mi különbözteti meg a Braun borotvákat a többitől?


Hatékonyság már egyetlen húzással.

Először is nézzük a borotválkozó mozdulatot. A Braun borotvák egyenes vonalban, nem pedig körkörösen haladnak. Szerintünk ez a mozdulat sokkal ösztönösebb, és így nem kell kétszer végighúzni a borotvát ugyanazon a bőrfelületen, amivel jelentősen csökken a bőrirritáció kockázata.

Csúcsminőségű borotvatechnológia


Minden Braun borotva mellé csúcsminőségű borotvatechnológia jár. A Braun Series 9 borotva a világ leghatékonyabb és legkényelmesebben működő készüléke egy független vizsgálóintézet tesztjei alapján.*

Prémium technológia, amelyet Németországban fejlesztettek, terveztek és gyártottak.


A Braun rendkívül büszke a német dizájnra és gyártásra, amely a legapróbb részletekre is odafigyel. A Braun prémium borotvákat legalább 7 év működésre terveztük, így az Ön ajándékát szerettei több ezer alkalommal használhatják.

*A Braun Series 9 borotva a vezető prémium kategóriás termékekhez képest. Háromnapos borostán tesztelve/Részletek: www.braun.com/study-results