Nyírás, borotválás vagy mindkettő - mi a legjobb borotválkozási módszer Önnek?
Fekete háttér

Nyírás, borotválás vagy mindkettő - mi a legjobb borotválkozási módszer az arcán?

A Braun borotva és hajformázó család nagyszámú választási lehetőséggel kényezteti Önt.

Akár vágott szakállat, akár simára borotvált arcbőrt szeretne, egyszerűen válassza ki azt a szőrtelenítési módszert, ami a legjobban megfelel Önnek.

Series borotva a Brauntól, használat közben

Simára borotvált bőr

Ez a módszer lehetővé teszi a gyengéd borotválkozást, ami a leggyorsabb módja annak, hogy minden nap ápoltnak nézzen ki. Most nem az arcszőrzetről vagy a fazonról van szó, hanem az alapos, bőrhöz közeli borotválkozásról, amelytől bőre friss és kellemes marad. A Braun a borotvák nagyon széles skáláját kínálja, a legjobb teljesítményű Series 7 sorozattól a Mobile mobil készülékig, amely könnyű és kényelmes megoldás utazáskor. A CoolTec és WaterFlex funkciók nyújtotta új borotválkozási módokhoz speciális készülékek rendelhetők. Akármi legyen az, a Braun borotvák mindig tudnak valamit nyújtani Önnek.

A Braun szakállnyíró használat közben

Vágás

A szakállviselet egyre népszerűbb trend! Ahhoz, hogy tudja, mi a legjobb Önnek, ellenőrizze az „Arcformák” oldalunkat, ahol néhány inspirációt talál. Akár karban akarja tartani a szakállát, akár növeszteni szeretne egyet, azt nyírnia kell, és ehhez a megfelelő eszközre lesz szüksége. Kifejezetten erre a célra kialakított szakállnyírókat fejlesztettünk ki a tökéletes precizitás érdekében. Mindegyik elkészíti majd azt a fazont, amit szeretne.

Vágás a Braun multifunkcionális szőrzet-eltávolítóval

Nyírás és borotválkozás

Ha egy ideig nem borotválkozott, lehet, hogy érdemes előbb a nyíráson elgondolkodnia. Ezzel utána simább borotválkozást érhet el. Ehhez a nyírási munkához a Braun multifunkcionális szőrzet-eltávolítót javasoljuk, majd a Braun Series borotvát.

Vágás a Braun multifunkcionális szőrzet-eltávolítóval

A fenti módszerek egyikénél se felejtse el, hogy ha végzett, öblítse le a borotvált területet és tisztítsa meg a borotvát vagy a vágót, amit használt.