Sütik elfogadása

Satin Hair 7 BR710 kefe IONTEC technológiával.

Braun Satin Hair 7 IONTEC kefe. A világ első aktív ionos keféje. Egy kefe, mely azonnali fényt varázsol.

Kiemelt tulajdonságok

Az IONTEC kiemeli a haj fényét és simábbá teszi azt.

IONTEC: Hozza elő a ragyogást! Győzze le az elektrosztatikus és a szálló hajat.

A Braun Satin Brush kefe az IONTEC technológiával egyedülálló. Míg egyéb eszközöknél az ionok az anyagban rejtve maradnak, addig a Satin Brush kefe milliószám juttatja el őket a hajhoz, kis zöld fúvókáin keresztül. Ezt a halk sziszegést hallhatja is működés közben. Ezek az ionok bejutnak a hajba, legyőzik az elektrosztatikusságot, a szálló hajat, azonnal kiemelve annak fényét. A levegő nedvességtartalmát is segítik visszajuttatni a hajba. Ez nagyon egészséges a haj számára.

Levehető, könnyen tisztítható párna.

Levehető, könnyen tisztítható párna.

Egyszerűen távolítsa el a párnát és könnyedén tisztítsa meg a csap alatt. Így hosszú évekig is megőrzi keféje eredeti állapotát.

Egy darabból készülő sörték a lágyabb siklás eléréséhez.

Egy darabból készülő sörték.

Nincsenek tüskék, nincsenek éles szélek. Az egy darabból készült sörték csodálatosan finom simítást garantálnak a hajban.

Utazózár. Aktív ionok utazáskor is.

Utazózár. Aktív ionok utazáskor is.

Az, hogy keféjét bárhová magával viheti, azt jelenti, hogy hajának azonnali fényét is bárhol visszanyerheti. Legyen szó egy nagyszerű esti programról, vagy egy munkával töltött hosszú napról, egy gombnyomással és néhány simítással azonnal új fénybe öltözhet. Az automatikus utazózár védi az iont kieresztő fúvókákat, amíg a Satin Brush a táskában pihen.

Tulajdonságok

Hordozható (vezeték nélküli) – a csomaghoz mellékelt akkumulátorokkal működik

Kompakt méret

A kézitáskában történő könnyű szállíthatóság érdekében

Értékelések és vélemények

Ez a terület lehetővé teszi az Önhöz hasonló fogyasztók számára véleményének és észrevételeik kifejezését. A Braun nem képviseli vagy szavatolja az itt tett állítások vagy termékigények pontosságát, és nem szűri az ebben a szakaszban kifejtett véleményeket sem.