Sütik elfogadása

Senso kollekció a tökéletes hajformázáshoz

Mennyire jól ismeri a haját?

Tudta, hogy minden hajszál más? Honnan tudja, hogy biztonságosan formázza-e a haját? Tudja, hogy milyen hőmérsékleten működik hajformázója? Végül pedig van egy olyan hajformázó, amely hajának minden különbségét figyelembe veszi, és korlátlan hajformázást tesz lehetővé a hővédelem biztosításával.

SensoCare. Az intelligens hajformázó.

Hajformázója több kárt okozhat, mint amennyi hasznot hoz. A piacon található bizonyos hajvasalók olyan állandó hőmérsékletet tartanak fenn, ami túl magas a hajának, és ezzel károsodást okozhatnak.

Braun is helping you take your style to the limit. The world’s first SensoCare Styler senses your hair 20 x a second via built-in sensors and continuously adapts the temperature to give you ultimate heat protection. The results speak for themselves, better gliding, longer lasting, smoother hair.

SensoCare. Az intelligens hajformázó.

Sokkal több, mint csupán forró levegő

Az aktív hőszabályozás hőérzékelői megakadályozzák, hogy a hajszárító túlmelegedjen, és megvédik a hajat a károsodástól.

Sokkal több, mint csupán forró levegő

Korlátok nélküli hajformázás a legfejlettebb hővédelemmel

- Braun globális stílusigazgató, Sascha Breuer „Szeretem az új SensoCare hajformázót. Első alkalommal tudok olyan eszközzel dolgozni, mely letapogatja vendégeim haját és beállítja a megfelelő hőmérsékletet. Bármi legyen is a fazon, loknik, hullámok vagy egyenes haj, a SensoCare hajformázóval ezeket könnyedén megvalósíthatja a legfejlettebb hővédelem mellett. Kevesebb károsodás mellett többféle hajformázási lehetőség áll rendelkezésére, így a Braunnál megalkottuk az üde megjelenés többféle lehetőségét, hogy Ön frizuráját a végletekig alakíthassa.”

Sascha Breuer, híresség-stylist és Braun nagykövet

Ez is érdekelheti Önt:

Braun Satin Hair 7

Braun Satin Hair 7

A világ első SensoCare hajvasalója aktív hőszabályozással

Satin Hair 7 Professzionális SensoDryer hajszárító

Satin Hair 7 Professional SensoDryer

Tökéletesítse hajformázási szokásait az új professzionális Braun SensoDryer hajszárítóval

Dús haj határozott hullámokkal

Frizura trendek és elkészítési útmutatók

Dús haj határozott hullámokkal

Sima Pompadour

Frizura trendek és elkészítési útmutatók

Sima Pompadour