Sütik elfogadása

IONTEC választék a precíz, sima és fényes fazonokhoz

IONTEC technológia

Hála a kutatással töltött éveknek, a Braun a nagyszerű hajformázáshoz biztosítani tudja az IONTEC technológiát. Mivel a Braun hasznosítja az aktív ionok előnyeit, miközben más márkák a passzív ionokra hagyatkoznak, az egészségesen kinéző, fényesebb hajat könnyebb elérni.

Miért kiemelkedőbb a Braun IONTEC a többi ionos hajformázó termékekhez képest

A vizsgálatok azt mutatták, hogy a különböző termékekben létrejövő ionok száma nagyban eltér egymástól. Túl gyakran hirdetik a termékek magukról, hogy iontechnológiával rendelkeznek, holott ennek a hajformázási előnyei alig láthatók. A Braun IONTEC úgy lett kialakítva, hogy egy kivételes rendszerrel optimális ionadottságokat aknázzon ki a megfelelő számú ion létrehozásához és annak a hajra történő hatékony továbbításához. Ezáltal biztosítható, hogy haja káprázatos, fényes és egészséges megjelenésű marad.

Mik az aktív ionok?

Az ionok olyan atomok, melyek pozitív vagy negatív elektromos töltést hordoznak. A Braun aktív ionok negatív elektromos töltéssel rendelkeznek, és az elektrosztatikus töltés legyőzése érdekében a hajszálak aktív körbefogásával visszaszállítják a hajszálba a nedvességet, és visszaadják a fényt. Az eredmény megnövekedett hajfény, visszaállított simaság és könnyebb hajformázás.

Ez is érdekelheti Önt:

Precíz hajformázás, az eredmény fény és simaság.

Braun Satin Hair 7 IONTEC hajvasaló

Precíz hajformázás, az eredmény fény és simaság.

Braun Satin Hair 7 hajszárító IONTEC technológiával

Braun Satin Hair 7 hajszárító IONTEC technológiával

Maximális fényesség, károsító hatások nélkül.

 Braun Satin Hair 7 IONTEC Airstyler hajformázó.

Braun Satin Hair 7 IONTEC hajformázó

Szárít, formáz és fényt ad egyetlen lépésben.

Braun Satin Hair 7 IONTEC kefe

Braun Satin Hair 7 IONTEC kefe.

A világ első aktív ionos keféje.