Sütik elfogadása

Színmegőrző választék, hogy a hajszín tovább tartson

Színmegőrző technológia

A hajkárosodás és a színfakulás megelőzése érdekében a Braun kifejlesztette a prémium színmegőrző technológiát a Satin-Hair 7 Colour termékkollekciójában. A hőszabályzó rendszer a hajtípusának megfelelő tökéletes hőszintet biztosítja, a színfakulás csökken és a hajszín tovább marad fényes és gazdag. Ha szereti színezett haját, de utálja a károsodást és a színfakulást, amit a meleg hajformázás okozhat, bízzon meg bátran abban, hogy a Braun is legalább annyira szereti azt, mint Ön. A Braun hajformázó eszközök választéka olyan nagy, hogy még a színek szakértője, a Wella Professionals is javasolja.

Braun színmegőrző technológia

Hő – A legnagyobb veszély haja egészségére

A túlzott hő veszélyt jelent minden hajra, de a színezett haj még fogékonyabb a hő okozta károsodásra a hajformázás során. A Braun hajszakértői által végzett tesztek azt mutatják, hogy a színezett haj még érzékenyebb a hőre, mint a kezeletlen haj, és hogy már a 180 fok fölötti hőmérséklet is jelentős kárt okozhat, különösen a színezett hajban. A Braun Satin-Hair 7 colour hajformázó eszközök mások. A színezéshez megfelelő és személyre szabott hőmérséklet kiválasztásával könnyű elérni azt a beállítást, amely megfelel az Ön hajának. Ne kelljen a nagyszerű hajszín és a nagyszerű frizura között választania! - válassza a Braunt, és élvezze mindkettőt!

A színpigmentek védelme a Braun Satin-Hair termékekkel

A tesztek azt bizonyítják, hogy még a frissen színezett haj is színfakulást szenved öt ciklus hajmosás és hajformázás után 180 °C fölötti hőmérsékleten. Ez azért van, mivel a kicsiny pigment molekulák, melyek a haj fényéért felelnek, nem tudnak ellenállni a nagyon magas hőmérsékletnek. Ha a haja túl forró lesz, akkor elkezdi elveszteni a színét. Az eredmény a pompás színárnyalat gyors kifakulása. A Braun Satin-Hair 7 Colour hajformázó eszközökkel biztos lehet abban, hogy hajformázása gyengéd lesz hajszínéhez, és hosszabban élvezheti a ragyogó fényt.

Kerülje a káros hajformázási készülékeket

A kifakult szín és a durva textúra a megfelelő hajformázási eszközökkel elkerülhető. A színezett haj különösen extra-gyengéd gondoskodást igényel a hajformázás során. A színmegőrző technológiával, az egyenletes hőelosztással, a kerámia ápolási technológiával, a személyre szabott beállításokkal és a színbarát hőmérsékleti határértékekkel a Braun Satin-Hair 7 Colour készülékek tökéletes partnerei a színezett hajnak.

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Braun Satin Hair 7 Colour hajvasaló

Braun Satin Hair 7 Colour hajvasaló

Tartson hajszíne 2x hosszabb ideig.*

Braun Satin Hair 7 Colour hajszárító

Braun Satin Hair 7 Colour hajszárító

Tartson tovább a hajszín.