Sütik elfogadása

Leleplezett hajmítoszok

Biztos benne, hogy mindent, amit csak lehet, tud a hajformázásról?

Olvassa el, hogyan cáfolja professzionális tanácsadásunk a hajjal kapcsolatos tévhiteket A Braun szakértő segítségével a mindennapi mesés haj csak egy kattintásra van.

1. A természetesen fénylő haj titka 100 fésülő mozdulat végzése minden este.

Hamis. Nem kell a tükör előtt órákat eltölteni a fésülő mozdulatokat számolva. Valójában hajának 100-szoros fésülése a kefével csak ronthat a helyzeten! A túlkefélés megrongálhatja a külső hajlemezkéket, ami hajtöredezéshez és ápolatlannak tűnő hajhoz vezet. Ne bosszankodjon - a Braun egyedülálló, egy darabból készült sörtés technológiája kiküszöböli a kockázatot, és egészséges megjelenésű hajat kölcsönöz egyetlen fésüléssel! És az extra figyelmes és gondos ápolás érdekében ügyeljen arra, hogy Braun Satin Hair 7 keféjének párnája valóban rugalmas legyen. Tartsa a kefét a kézitáskájában, sporttáskájában, vagy asztalfiókban a könnyedén sikkes, frissen fésült megjelenésért.

Braun - hajkefélés

2. A hajvasalók kizárólag hajsimításra valók

Hamis: A hajvasalók többet tudnak, mint pusztán a hajvasalás; létre tudnak hozni hullámokat és loknikat is. A Braun termékei úgy lettek kialakítva, hogy mindezen pompás frizurákat a hagyományos termékek által gyakran okozott károsodás nélkül nyújtsák.

Braun - Hajvasaló

3. A nedves-száraz hajvasalók gyorsabbak lehetnek, de a nedves haj vasalása káros

Igaz. Igazabb szavak soha nem hangzottak el - súlyos károsodást okozhat hajának, ha a hajformázást vagy a hajvasalást még vizes vagy nedves hajon végzi. Ezért ügyeljen arra, hogy mindig szárítsa meg haját a hajvasalás előtt.

Braun - soha ne formázza vagy vasalja nedvesen a haját

4. Hajának kefélése lényegében ártalmatlan - amíg nem csinálja túl erősen.

Hamis. Sajnáljuk hölgyek… eljött az ébredés ideje. A hajkefélés - mindegy, mennyire gyengéd - igazán nagy kárt tud tenni. Valójában ez a hajkárosodások egyik vezető oka. Nézzen rá a keféjére… a legtöbb sörte merev, durva élekkel, melyek rongálják a haj külső lemezeit, és szálló hajat eredményeznek. Szerencsére a Braun sörtéit a gubancmentes csúszáshoz és az egészséges hajformázáshoz fejlesztették ki. Így amikor a használat közben kezd keménnyé válni, akkor a sörték engednek, nem pedig a haja kezd tönkremenni.

5. Minden hajszárító ugyanolyan - egyszerűen a nedvest szárazzá teszik

Hamis. A legtöbb hajszárítónak lokális forró pontjai vannak, melyek egyenetlen eredményekhez vezetnek. Bizonyos hajtípusok magasabb hőmérsékletnek vannak kitéve, mint mások, és a nedvesség gyorsabban távozik ezekből a hajszálakból, mint a többiből. A Braun hajszárítók választéka optimálisan összehangolja a hőelosztást, a légáramot és a szárítási sebességet minden egyes beállításnál, hogy gyengéd, mégis hatékony szárítási hőmérsékletet biztosítson.

Braun Satin Hair hajszárító - optimálisan összehangolja a hőt

6. A hajkefe használata az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy visszaadja hajának természetes fényét.

Természetesen, amennyiben a megfelelő kefét választja hozzá. A legjobb olyat választani, mely természetes, vagy egy darabból készülő sörtékkel rendelkezik, ezek bánnak a leggyengédebben fejbőrével és hajszálaival. És a figyelmes, gondos ápolás érdekében ügyeljen arra, hogy keféjének párnája valóban rugalmas legyen. Tartsa a Braun Satin-Hair 7 kefét a kézitáskájában, edzőtáskájában vagy íróasztalfiókjában a könnyedén elegáns és a mindig jólfésült megjelenésért.

Braun Satin Hair 7 kefe - hogy természetes fényt adjon hajának

7. Minden ionos termékegyformán készül.

Hamis. A világ tele van ionokkal - negatív és pozitív töltésű részecskékkel. De van egy különbség a passzív ionok (az ionos termékbevonatokban található) és a Braun aktív ionjai között. Csak az aktív ionok árama tud a hajszálakba hatolni és valóban tenni valamit az elektrosztatikus töltés leküzdése, a nedvesség visszajuttatása és a hajfény visszaállítása érdekében.

8. Minden kerámia formázólap ugyanolyan

Hamis. Számos hajvasaló csak be van vonva kerámialakkal, mely idővel lekopik, és haját kiteheti a csupasz alumíniummal való érintkezésnek. A Braun formázólapjai teljes mértékben 100% kerámia anyagúak, és elpusztíthatatlanok.

Braun Satin Hair hajvasalók - 100% kerámia anyagú formázólapokkal

9. Feljebb kapcsolom a hőt, de egy hang valahol a fejemben azt súgja, hogy ezzel kárt okozok a hajamnak.

Igaz. Hallgatnod kellene arra a hangra! Az az általános vélekedés, hogy a magasabb hőmérséklet automatikusan gyorsabb és jobb hajformázási eredményekhez vezet, tévhit. Az Ön haja visszafordíthatatlanul károsodik, ha a hajformázás során túlmelegíti. A 200 °C fölötti hőmérséklet túl forró. Ha csak egyszer is használja a hajformázó készülékeket ezeken a túl forró szinteken (200 °C +), már károsodhat a haja.

Braun Hair hajformázás - 200 °C fölött soha

10. A napközbeni fakulás elkerülhetetlen - haja nem fog olyan fénnyel ragyogni, mint kora reggel.

Hamis. Ismeri az érzést: a frizura, ami olyan tökéletesnek nézett ki, amikor kilépett otthonról, elkerülhetetlenül ellaposodik és elveszti fényét. És most már egy kefét sem mer végig húzni rajta - különben hatalmas elektrosztatikus támadással szembesül. Ehelyett kapcsolja be a Braun Satin-Hair 7 kefét. Olyan, mint egy ébresztő presszókávé, vagy egy frissen felvitt ajakfény - fazonfrissítés a hajfény extra emelésével.

Braun Satin Hair 7 kefe - a hajfény extra emelésével

Ez is érdekelheti Önt:

Braun Satin Hair 7 IONTEC kefe

Braun Satin Hair 7 IONTEC kefe.

A világ első aktív ionos keféje.

Braun Satin Hair 7

Braun Satin Hair 7

A világ első SensoCare hajvasalója aktív hőszabályozással