Sütik elfogadása

Sascha Breuer lépésről lépésre útmutatója: Hogyan szárítsuk a hajunkat otthon – gyorsan és könnyedén.

A hajszárítás sokszor megsínyli az időhiányunkat. Ugyanakkor, ha kihagyjuk, lehet, hogy egész nap bánni fogjuk: megszokott, átlagos frizurával még az önbizalmunk is csökkenhet.

A megoldás? A PowerPerfection termékcsalád új Braun Satin Hair 5 hajszárítója. Könnyű kialakítása gondtalan hajszárítást tesz lehetővé, mégis hatékony és gyors eredményekkel szolgál. Miért nem próbálja ki a készüléket és legjobb tippjeimet, hogy véget vessen az utált hajviselettel töltött napoknak? Alig várom, hogy lássam a lenyűgöző eredményeket…


A Braun globális fodrásznagykövete,Sascha Breuer

1. lépés: Előkészületek

Ne csöpögő hajjal kezdje; legalább öt percre csavarja törölközőbe. Fésűvel gyengéden fésülje ki a csomókat. A csomómentes hajat válassza szét 4–6 részre. Készen áll a szárításra...

2. lépés: Szárítás

A stílus nélkül lebomló hajjal ellentétben a hajszárításban az a fantasztikus, hogy szabályozni tudja vele a haj kinézetét, meg tudja növelni a haj volumenét, meghatározhatja formáját, profilját. Használjon körkefét – segítségével a hajának gyönyörű kontúrja, íve, volumene lesz. Először a nyakvonal körüli hajat szárítsa – kezdje az alsó réteggel, majd fokozatosan, területről területre haladjon egészen a hajkoronáig. (Felfelé gyorsabban haladhat, mint lefelé, mert így nem nedvesíti be újra a haját az alsóbb rétegekkel.)

Tekerje a fonatot a kefe köré, majd húzza. Legalább 5 cm távolságból a fúvókát irányítsa a hajszálak töve felé. Minden egyes területet szárítson meg a haj tövétől a csúcsáig; ezzel simábbá teheti a hajszálak külső lemezeit, ami a fényes, egészséges haj alapja. A hajcsúcs elérése előtt a hőfokozatot váltsa hidegre, ezzel a hajlemezeket lezárhatja, a töredezett hajvéget megelőzheti.

Használja például a Satin Hair 5 ionos hajszárítót a gyorsabb szárítás és a láthatóan kevesebb szálló haj érdekében – időt takarít meg haja megszelídítése közben!

Ez is érdekelheti Önt:

Satin Hair 7 Professzionális SensoDryer hajszárító

Satin Hair 7 Professional SensoDryer

Tökéletesítse hajformázási szokásait az új professzionális Braun SensoDryer hajszárítóval

Braun Satin Hair PowerPerfection hajszárító

Braun Satin Hair PowerPerfection hajszárító

2x nagyobb teljesítmény.*