Sütik elfogadása

Braun Satin Hair
PowerPerfection hajszárítók

Kétszer erősebb.* Rendkívül könnyű.
Tökéletes hajformázás gyorsan.

Nem biztos benne melyik modell illik Önhöz a legjobban?

2500 Watt

A gyors és könnyed szépség ereje.

Erős, mégis elképesztően kompakt és könnyű. A 2500 watt teljesítménnyel rendelkező Braun Satin Hair 5 PowerPerfection hajszárítóval egy erős készüléket tarthatunk a kezünkben, amellyel alaposan, egyszerűen és mindenekelőtt gyorsan száríthatjuk meg hajunkat.

Nedvesből fantasztikus, gyorsabban.

Takarítson meg időt, várakozzon kevesebbet: Szó szerint el lesz ragadtatva, hogy milyen gyorsan lehet hajat szárítani a Braun Satin Hair PowerPerfection hajszárítóval. Vizesből nedves, nedvesből fantasztikus szélsebesen.

Hajszárítás, könnyebben.

Hajszárítás, könnyebben.

A Braun Satin Hair PowerPerfection hajszárító a könnyű súly és hatalmas erő páratlan elegye. A könnyed és kompakt kialakításnak köszönhetően a 360°-os használat könnyű és ergonomikus, így a haj sehol nem marad nedves.

Töltse fel haját ionokkal, hogy emelje hajának fényét és simaságát.

Töltse fel haját ionokkal, hogy emelje hajának fényét és simaságát.

A Braun Satin Hair 3 és Satin Hair 5 PowerPerfection hajszárítók ionos funkcióval rendelkeznek. Aktív ionok milliói oszlatják el a hagyományos hajszárítók esetén fellépő elektrosztatikus töltést. A haj tincsről tincsre még egyenletesebb és láthatóan fényesebb lesz.

Hogyan szárítsuk a hajunkat otthon – gyorsan és könnyedén.

„A PowerPerfection temékcsalád új Braun Satin Hair 5 hajszárítóját ajánlom, mert pehelykönnyű kialakítása az erőteljes, gyors eredmények feláldozása nélkül teszi lehetővé a könnyed szárítást.”

Braun Satin Hair PowerPerfection hajszárító.

¹ Kizárolag a kijelölt modellekhez kapható.