6 érv a bőrtisztítás mellett
6 érv a bőrtisztítás mellett

6 érv a bőrtisztítás mellett

Arctisztító kefe a Brauntól

Felfedi az egészséges ragyogást.

Számos tényező (smink, természetes váladékozás, bőrsejt-megújulás, szennyeződések stb.) piszkos bőrhöz vezethetnek, és hatással lehetnek a bőr fényére. 10 dermatológusból 9 egyetért azzal, hogy azok a bőrtisztító eszközök, amelyek gyengéd bőrradírozást is végeznek, elősegíthetik a bőr egészségének megőrzését. Az alapos tisztítás eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, hogy még ragyogóbb bőrt fedjen fel.

Braun Wet&Dry tisztítókefe

A kézi arctisztításhoz képest 6-szor jobb.

A mikroérintések és a finom sörték ezreivel arckefénk utánozhatatlan alaposságot biztosít. A napi szennyeződést, olajosságot, sminket a pórusok mélyéig eltávolítja. Az eredmény a kézi tisztításnál akár 6x jobb tisztítás.

Braun tisztító kefe érzékeny bőrhöz

Megfelelő az érzékeny bőr számára.

Mivel a Braun Face kefe gyengéd sörtékkel rendelkezik, és 100%-ban vízálló, a gyengéd és alapos tisztítás a zuhanyzás természetes részévé válhat. Dermatológusok tesztelték, és még érzékeny bőr esetén is alkalmas a napi használatra.

1 perc tisztítás

1 perc, ami mégis nagy hatással van.

Könnyűszerrel lehet eredményes: az arc, a homlok, az orr és az áll tisztítása csak 1 percet vesz igénybe. A kényelmes nedves használattal az arckefe problémamentesen illeszkedik napi szépségápolásába, mivel a zuhany alatt is használható.

Braun arctisztító kefe

Előkészíti bőrét a jobb hidratálásra.

A Braun arctisztító kefe használatával a pórusok mélyreható tisztítása érhető el és előkészíti bőrét a hatásosabb hidratálásra: bőre akár 30%-kal több összetevőt tud felszívni a tisztítás elmaradásával szemben.

Ez a kefekészlet mindent magába foglal, amire az arcbőrnek szüksége van a ragyogó szépség fenntartásához
Számos olyan művelet van, amellyel segíthet visszaállítani bőre természetes ragyogását és szépségét. A Braun különleges kefékből álló készletet hozott létre, amelyeket mostantól a Braun Face készülékkel használhat.
Fedezze fel a világ első arcepilátorát és tisztítókefe-rendszerét.
Gyengéd szőreltávolítás a gyökerektől-
selymesen sima lábak hetekig