5 ok a bőrradírozásért
5 ok a bőrradírozásért

5 ok a bőrradírozásért

Minimalizálja a benőtt szőrszálak előfordulását

A száraz és elhalt bőrtörmelék eltávolításával a bőrradírozás nagyszerű kezelés a benőtt szőrszálak minimalizálásához, mivel „megtisztítja az utat”, hogy a szőrszál abban az irányban nőhessen, amerre rendszerint szokott.

A Braun Silk-épil SkinSpa bőrradírozó kefe visszaállítja a természetes bőr ragyogását

Visszaállítja a természetes bőr sugárzását

A bőrradírozás a bőr felületén a hámsejtek friss rétegét hozza felszínre. Ezek a friss sejtek a bőr felületét egyenletesebbé és simábbá teszik, elősegítve a bőr természetes ragyogását. A Silk-epil 9 Skinspa 4x jobb, mint a kézi bőrradírozás, láthatóan szebb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Egy bőrradírozás hatása Braun Silk-épil 7 SkinSpa epilátorral.

Olyan puhaságot ad, amit lehetetlen nem megérinteni

Amint megérzi a Silk-épil 9 Skinspa -val végzett bőrradírozás hatását a bőrén, soha többé nem akarja abbahagyni. Azon nők 93%-a, akik kipróbálták, megszerették bőrük sima tapintását.*

Bőrradírozás a Braun Silk-épil 7 SkinSpa epilátorral.

Gyengéd és relaxáló mikromasszírozást nyújt.

A Silk-épil 9 SkinSpa készülékkel végzett bőrradírozás során a percenként 3000 mikrorezgés kellemes érzését, és több mint 10 000 finom sörte masszírozását tapasztalja.

A Braun Silk-épil 7 SkinSpa epilátor előkészíti bőrét a hidratálásra

Előkészíti a bőrt a hidratálásra

A bőrradírozás elősegíti, hogy a bőr hatékonyabban szívja fel a revitalizáló, illetve hidratáló testápolókat. Így mindig győződjön meg arról, hogy az Ön bőrtípusának megfelelő testápolót alkalmazza a bőrradírozás után, hogy maximalizálhassa a bőrön kifejtett hatását.

A látványos bőrradírozási eredmények érdekében próbálja ki a legjobb 3 az 1-ben epiláló és bőrradírozó rendszert.