Hogyan alakítson ki körszakállt

Hogyan alakítson ki körszakállt

Hogyan alakítson ki körszakállt

A sokoldalú multifunkcionális szőrzet-eltávolítóval olyan fazonra borotválhatja, formázhatja és vághatja szakállát, amilyenre akarja.

Csak válasszon egyet a sok-sok arcszőrzet fazon közül. Egy mindenkori klasszikus, ami rendkívül könnyen kialakítható a Braun multifunkcionális szőrzet-eltávolítóval: a trendi körszakáll. Az elmúlt években ez a csak-állszakáll valóban visszatért, több sztár körszakállal jelenik meg a világ vörös szőnyegein.

How to get a goatee with Braun multi groomer

1. lépés

Kezdje az arcon és az áll alatti nyaki rész simára borotválásával. Ezáltal megjelenése tiszta lesz és körszakálla szépen kiemelkedik figyelemelterelő borosta nélkül.

Hogyan alakítson ki körszakállt a Braun multifunkcionális szőrzet-eltávolítóval

2. lépés

Következő lépésként vágja körszakállát olyan hosszúságúra, amilyenre akarja - a multifunkcionális szőrzet-eltávolító állítható vágó tartozékkal ez teljesen Öntől függ! Ismételje ezt meg hetente egyszer, hogy elegánsan és szexin nézzen ki. Ha hagyja, hogy szakálla túl hosszúra nőjön, akkor kissé ápolatlannak fog tűnni, ezért ne legyen lusta.

Éles sarkok a Braun multifunkcionális szőrzet-eltávolítóval

3. lépés

Harmadikként formázza körszakálla részleteit, éles sarkokat alakítva ki ott, ahol a körszakáll szélei találkoznak az álla alatti vízszintes vonallal. Ez szakállának határozottabb megjelenést ad, és azt még jobban kiemeli. Ennyi az egész - egy feltűnő körszakáll percek alatt!

Később:

Ne feledje, hogy a körszakáll viselésénél arra kell figyelni, hogy a túlzott szakállméret soha ne uralja az arcát. Nem hagyhatja, hogy körszakálla elszabaduljon az egész arcán; szabályoznia kell a szélességét. Minél szélesebb ugyanis a körszakáll, annál teltebbnek fog tűnni az arca. Arról nem is beszélve, hogy ezáltal inkább elfed, mintsem kiemel, és egyáltalán nem fog fazonnak tűnni.

A trükk az, hogy sohase hagyja a szakállat a szem íriszén túl érnie. Így biztos lehet abban, hogy arca keskenyebbnek tűnik majd, és megfelelően szimmetrikus egyensúlyt mutat. Az, hogy mit tesz a maradék szakállal, teljesen Öntől függ.

Az Ön sokoldalú borotvája az egyedi és merész szakállfazonokhoz