Braun °CoolTec borotva.

Braun °CoolTec borotva aktív hűsítő technológiával.

Braun °CoolTec borotva.

Braun °CoolTec borotva aktív hűsítő technológiával

Egy gombnyomásra hűti a bőrét.

Aktív hűsítő technológia. Csak kapcsolja be a hűtési funkciót. Nagyszerű érzés. Jelentősen csökkenti a borotvapenge okozta égető érzést. A vezető dermatológusok teljes szívvel kiállnak mellette. Ez a következő hatalmas ugrás a borotválkozás történetében.

Braun °CoolTec borotvák dermatológusok által tesztelve

Dermatológusok tesztelték: Jobb a bőrnek.

A hagyományos borotvák engedik, hogy hő képződjön a borotva fejében. A Braun °CoolTec egy termoelektrikus hűtőelemmel (Thermo Electric Cooling, TEC) rendelkezik a borotvasziták közt. Bármilyen zselé és arcvíz nélkül lehűti a bőrt a borotválkozás közben, és a felfrissülés hosszantartó érzését nyújtja. Klinikai vizsgálatok során kimutatták, hogy a borotválkozás által kiváltott bőrirritáció, mint a bőrpír, az égető és a viszkető érzés, jelentősen csökkent.

Braun °CoolTec borotva működés közben

Tekintse meg a Braun °CoolTec borotvát működés közben

Braun °CoolTec borotvák állítható háromlépcsős vágórendszerrel és aktív hűsítő technológiával.

Úgy működik, mint egy hűtőszekrény, úgy borotvál, mint egy Braun.

Állítható háromlépcsős vágórendszer aktív hűsítő technológiával. Egy integrált elektromos kerámia-hűtőelem alakítja az elektromos áramot hűtőhatássá, amely köré épül a vágó és a két SensoBlade penge. A legkorszerűbb Braun borotva. Csak sokkal hűsítőbb.

Braun °CoolTec borotvák Clean&Charge tisztító- és töltőállomással

Minden reggel mintha új lenne.

A világ egyetlen 3-funkciós alkoholalapú Clean&Charge tisztító- és töltőállomása: tölt, higiénikusan tisztít és ken egyetlen gombnyomásra.* Az alkoholos tisztító folyadék eltávolítja a baktériumok 99,999%-át. A Clean&Charge tisztító- és töltőállomás használata tízszer higiénikusabb, mint a folyó vízben történő öblítés.

A Braun °CoolTec borotvája 100%-ban vízálló

100%-ban vízálló.

Braun °CoolTec borotva, öblítse le folyó víz alatt - használja zuhanyozás közben

Öblítse le folyó víz alatt.

A Braun ºCoolTec 5 méter mély vízben probléma nélkül alámeríthető. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen mosható, így könnyedén megtisztíthatja folyó víz alatt.

Használja a zuhany alatt.

Minden Braun °CoolTec borotva egyben Wet&Dry modell. Kifejezetten arra tervezték, hogy zuhany alatt is biztonságosan lehessen használni, a maximális kényelem érdekében.

Braun °CoolTec borotva - jót tesz a bőrének

Ugyanolyan jó érzés a kézben, mint a bőrön.

Braun °CoolTec borotvák gumírozott markolattal és precíziós vágóval

A gumírozott markolat a Braunra jellemző pöttyös mintával rendelkezik a tökéletes tartás érdekében, még nedves körülmények között is.

Bőrbarát precíziós nyíró, ami könnyen csúszik ki a borotva hátoldalából, és pontosan alakítható vele a bajusz és a barkó.

Braun °CoolTec borotvák erőteljes Li-Ion akkumulátorral

Erős Li-ion akkumulátor a maximális teljesítmény érdekében.

Egy 1 órás töltés 45 percnyi borotválkozást biztosít. A teljes időtartam az aktív hűtés alkalmazásának mértékétől függ. 5 perces gyorstöltés egyetlen borotválkozáshoz. LED kijelző jelzi az akkumulátor állapotát, figyelmeztet a tisztításra és jelzi a lezárt állapotot utazáskor.

Braun °CoolTec borotvák - Németországban készültek

Mindennapos, éveken át tartó, kiváló működésre tervezve.

Minőségi mérnöki munka, Németországban tesztelték és készítették.

Braun °CoolTec borotva - tartozék

Ez is érdekelheti Önt: