Élje át a szabadságot Jessica Albával

Élje át a szabadságot Jessica Albával

Élje át a szabadságot Jessica Albával

Bemutatjuk a Braun új globális nagykövetét, Jessica Albát.

Hisszük, hogy a szép, híres, díjnyertes színésznő, Jessica Alba, magabiztosságot és hatalmat testesít meg. Tökéletes példája annak, hogy ha valóban hisz önmagában és elengedi azokat a dolgokat, amelyek visszatartják, akkor minden lehetséges.

Törj ki mindenből, ami visszatart - ez az az üzenet, amit a Braun és Jessica Alba megoszt a világgal. A célunk az, hogy világszerte erőt adjunk a nőknek, hogy megszabaduljanak kétségeiktől és habozásuktól, és hogy higgyenek személyes erejükben, hogy fel merjék vállalni az új kihívást, megváltoztassák az átlagost és a különlegesre vágyjanak és végül kezükbe vegyék saját sorsukat. És mindebben, úgy hisszük, hogy mi, nők lehetünk egymás legjobb támaszai, megengedhetjük magunknak, hogy nagylelkűbbek legyünk egymással, megosztva egy teljes szívből jövő ujjongást vagy egy kedves elismerést egy „nővérrel”.

Vegye a saját kezébe a szépséget

A Braunnál bámulatos termékeket tervezünk, hogy különleges lehetőségeket és teljesítményt biztosítsunk Önnek, mert azt szeretnénk, hogy a szépségét valóban a saját kezébe vegye. Válassza a legjobb szépészeti eszközöket, és szabaduljon meg a hagyományos megoldásoktól. Alakítsa mindennapos szépségápolási gyakorlatát különlegessé. Hiszen ha jól érzi magát a bőrében és imádja a haját, bármi megtörténhet. Akárcsak Jessica Alba, mi is hiszünk abban, hogy a legjobban kinézni bámulatosan sima és ragyogó bőrrel vagy gyönyörűen formázott hajjal az első lépés a magabiztossághoz, ahhoz, hogy a legjobb formában legyen és kitörjön abból, ami visszatartja.

Tudjon meg többet a Silk-épil epilátor választékról